افتتاح کارگاههای آموزشی در آموزشکده فنی پسران اردبیل
به گزارش روابط عمومی آموزشکده، همزمان با بزرگداشت روز مهندس، فاز اول کارگاه رشته برق صنعتی آموزشکده فنی پسران اردبیل با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال و در زمینی به مساحت 700 متربع با حضور معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع و مدیر کل طرحهای عمرانی دانشگاه فنی و حرفهای، فرماندار اردبیل و جمعی از مسئولین استانی، دوشنبه 6 اسفند ماه 97 به بهرهبرداری رسید.
دکتر زمانی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه فنی و حرفهای، ضمن بازدید از کارگاههای آموزشکدههای فنی و حرفهای پسران و دختران اردبیل، بر تعامل و رایزنی با شهرکهای صنعتی، جهاد دانشگاهی، مسئولین استانی و جذب اعتبارات لازم در زمینه راه اندازی بخش صنعت و دانشگاه تأکید نمودند.
زمانی با اشاره به محدودیتهای منابع مالی، انعقاد تفاهمنامههای برگزاری دورههای فنی و مهارتی از طریق واحدها و شرکتهای صنعتی را یکی از راه کارهای نوسازی تجهیزات مراکز عنوان نمودند، تصریح کرد: برونسپاری ساخت خوابگاهها به بخش خصوصی، در واقع همان اجاره به شرط تملیک است که دانشگاه این خوابگاهها را اجاره میکند تا سرمایهگذار به اصل و سود پول خود برسد و پس از آن دانشگاه مالک خوابگاه شده و با این روش مشکلات اسکان دانشجویان غیربومی رفع میگردد.
سیدغلامحسین خلیلی موسوی سرپرست آموزشکده فنی پسران اردبیل با بیان اینکه راه اندازی آزمایشگاهها، کارگاههای برق صنعتی و اتومکانیک در راستای پیشبرد اهداف دانشگاه فنی و حرفهای در تربیت تکنسینهای آچار بدست و نیروهای ماهر مورد نیاز جامعه میباشد، تصریح کرد: در زمینه درآمدزایی در قالب برگزاری دورههای آموزشی کوتاه مدت و عرضه تولیدات صنعتی اقدامات شایانی در حال انجام میباشد.
خلیلی موسوی اتمام کارگاههای تأسیسات و ساخت و تولید را در برنامههای آتی خبر داد و افزود: «آموزشکده فنی پسران اردبیل مصمم است تا با اجرای کامل ماده 23، کارگاههای مرتبط با رشتههای تأسیسات و ساخت و تولید خود را با کمک مسئولین دانشگاه و استان تکمیل نماید تا باعث آمادهسازی هرچه بیشتر دانشجویان برای ورود به بازار کار شوند.»
در آئین افتتاح این طرح زنجانی فرماندار اردبیل با اشاره به پتانسیلهای بالقوه دانشگاه فنی و حرفهای در تأمین نیازهای علمی و صنعتی کشور، قول مساعد در زمینه اتمام پروژههای عمرانی از جمله المان مزار شهید گمنام را از طریق اعتبارات استانی و ملی تأکید نمودند.
فرماندار اردبیل تصریح کرد: باید نظام آموزش عالی و آموزش و پرورش همسو باشد تا شاهد ظهور دانشگاههایی با توان تولید علم و ثروت باشیم.
گفتنی است که مرکز پسران اردبیل در قالب 9 رشته کاردانی و 4 رشته کارشناسی ناپیوسته در امر تربیت تکنسینهای آچار بدست و نیروهای ماهر مورد نیاز در حال فعالیت است.