
معرفی آموزشکده
.
دانشگاه ملی مهارت؛ بزرگترین سازه مهارتی کشور
دانشگاه ملی مهارت، دانشگاهی چند منظوره است و نسل چهارم دانشگاه کارآفرین در آن تحقق می یابد. این دانشگاه حلقه ارتباط بین وضعیت موجود و وضعیت مطلوب جامعه از نظر رفع معضل بیکاری جوانان، کمک به رونق اقتصاد و محرّک چرخه تولید در کشور و یکی از مهم ترین متولیان آموزش عالی مهارتی است که از سال 1390، با مجوز رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعالیت دانشگاهی خود را آغاز نموده است.
رسالت دانشگاه ملی مهارت پیوند علم و عمل و تربیت تکنیسین های ماهر و کارآفرین است. این دانشگاه می تواند با ظرفیت های بالقوه اش به صورت زودبازده درآمدزایی نماید و از اینرو بایستی در آینده به مرجعی مهم برای دانشگاه های مهارتی تبدیل شود و پیشران آموزش های مهارتی در کشور باشد.
دانشگاه ملی مهارت واحد استانی اردبیل (مرکز پسران اردبیل) با سابقهترین و در عین حال بزرگترین واحد دانشگاه دولتی و صنعتی استان به شمار می رود. این مرکز در سال 1375 تأسیس و زیر نظر وزارت آموزش و پرورش به صورت ضمیمه هنرستان فنی رازی با چهار رشته کاردانی (حسابداری-کامپیوتر-مکانیک خودرو-ساختمان) شروع به کار نمود.
رشته های موجود در دانشگاه؛
مقطع کاردانی (پیوسته): برق-الکتروتکنیک، برق-الکترونیک عمومی، تأسیسات حرارت مرکزی و تهویه مطبوع، تربیتبدنی، حسابداری، ساخت و تولید، عمران، کامپیوتر-نرم افزار، مکانیک خودرو، معماری
مقطع کارشناسی (ناپیوسته)مهندسی تکنولوژی برق-قدرت-مهندسی تکنولوژی تأسیسات حرارتی و برودتی،مهندسی حرفه ای تأسیسات مکانیکی-مهندسی حرفه ای کامپیوتر-نرم افزار-مهندسی حرفه ای مکانیک خودرو-مهندسی حرفهای معماری-مهندسی اجرایی عمران-حسابداری مالی
مقطع کارشناسی (پیوسته): حسابداری-معماری
در حال حاضر تعداد دانشجویان این مرکز 1022 نفر میباشد. سلف سرویس این مرکز دارای سالن به ظرفیت 200 نفر و ظرفیت خوابگاه به تعداد 186 نفر میباشد.
نحوه پذیرش دانشجو:
دانشگاه ملی مهارت، دانشجویان خود را از بین دانش آموختگان دوره متوسطه نظری و هنرستان ها، متناسب با رشته تحصیلی ایشان در یکی از رشته های شاخه فنی و حرفه ای یا شاخه کاردانش، فارغ التحصیلان دوره چهار ساله نظام قدیم هنرستان ها و یا متوسطه نظری انتخاب می نماید. پذیرش دانشجویان دانشگاه ملی مهارت براساس رشته، از طریق سازمان سنجش آموزش کشور (با آزمون و یا سوابق تحصیلی) می باشد. شرایط عمومی و اختصاصی لازم در دفترچه راهنمای ثبت نام دوره های کاردانی پیوسته، کارشناسی (پیوسته-ناپیوسته) همه ساله به تفصیل در سایت سازمان سنجش آموزش کشور درج می گردد.
سایت سازمان سنجش آموزش کشور:
https://sanjesh.org
این آموزشکده دارای یک کتابخانه به تعداد 5500 جلد کتاب است، اساتید هیات علمی موظف 2 نفر، مدرسین موظف 5 نفر و اساتید مدعو 125 نفر در امر تعلیم علم و فن مشغول میباشند.
کانونها و انجمنهای آموزشکده فنی وحرفه ای پسران اردبیل:
1-هلالاحمر
2-انجمن ورزشی
3-بسیج دانشجویی
4-همیاران سلامت
5-بسیج اساتید
6-انجمن فرهنگی
مشاهده و دانلود بروشور دانشگاه به صورت (pdf)
روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استانی اردبیل
اردیبهشت ماه 1404