پیوست دانشبنیان برای ظرفیتهای اقتصادی استان اردبیل ضروری است/ اهمیت هدایت جوانان خلاق برای تجاریسازی ایدهها
استاندار اردبیل گفت: بهرهبرداری مؤثر از ظرفیتهای اقتصادی استان در گرو پیوست دانشبنیان در حوزههای کشاورزی، گردشگری، صنعت و معدن است.
به گزارش روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه در نشست ستاد اقتصاد دانشبنیان استان با تأکید بر نقش علم و دانش در رشد اقتصادی اظهار کرد: خروجی اقدامات دانشبنیان باید به بهبود شاخصهایی مانند تولید، اشتغال و توسعه کسبوکار منجر شود.
وی با بیان اینکه در کشورهای توسعهیافته تمامی فرآیندها مبتنی بر رویکرد دانشبنیان انجام میشود، خواستار تأمین زیرساختها و تسهیل شرایط لازم توسط دستگاههای مرتبط اقتصادی استان اردبیل برای بهرهگیری از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان شد.
استاندار اردبیل همچنین به برنامهریزی برای برگزاری همایش بینالمللی سرمایهگذاری در آینده نزدیک اشاره کرد و افزود: بستههای سرمایهگذاری دانشبنیان نیز باید در کنار سایر بستههای تدوینشده آماده و ارائه شوند.
امامی یگانه توجه به اقتصاد دیجیتال در بخشهایی مانند گردشگری، کشاورزی و معدن را ضروری دانست و ادامه داد: این رویکرد باید با مشارکت شرکتهای دانشبنیان تقویت شود.
وی با اشاره به وجود ۶۳۱ واحد فناور در استان اردبیل تصریح کرد: صرف توسعه کمی این واحدها کافی نیست و باید همزمان به بازار کار و اشتغال نیز توجه شود.
استاندار اردبیل با تأکید بر ورود جدی آموزش و پرورش برای ترویج فرهنگ نوآوری و خلاقیت در بین دانشآموزان، اظهار کرد: نظام آموزشی باید بر پایه دانشبنیان طراحی شود و آموزش و پرورش بستههای اجرایی متناسب ارائه کند.
امامی یگانه در ادامه با اشاره به حمایتهای دولت برای تجاریسازی ایدههای دانشبنیان افزود: تسهیلات دریافتی شرکتهای دانشبنیان وصندوق نوآوری و شکوفایی برای شرکتهای دانشبنیان با توجه به شرایط کشور، بهمدت یکماه استمهال شده است.
گفتنی است در این نشست، رؤسای دانشگاهها و دستگاههای اقتصادی استان اردبیل نیز پیشنهادهای خود را برای تقویت اقتصاد دانشبنیان ارائه کردند.