رئیس دانشگاه فنی و حرفهای واحد استان اردبیل در «نشست تبیینی انتخابات»:
جوانان ایران اسلامی با حضور پرشور در انتخابات، مثل همیشه حماسه آفرین خواهند بود
«نشست تبیینی انتخابات» تحت عنوان «من رأی میدهم»، ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای واحد استان اردبیل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، «نشست تبیینی انتخابات» تحت عنوان «من رأی میدهم»، روز دوشنبه 7 اسفند 1402 با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی، سازمان تبلیغات اسلامی استان و کانونهای بسیج اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای واحد استان اردبیل برگزار شد.
در همین ارتباط، دکتر نصیریان رئیس دانشگاه فنی و حرفهای واحد استان اردبیل، ضمن تبریک روز مهندس و میلاد باسعادت حضرت مهدی موعود (عج)، به نقش فرهیختگان دانشگاهی در اثرگذاری و ترغیب آحاد مختلف جامعه و به ویژه جوانان برای حضور پرشور در انتخابات اشاره کرد و گفت: «حضور پرشور در انتخابات» و «انتخاب اصلح» دو محور اصلی تأکیدات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در انتخابات پیشرو هست. حضور پرشور در انتخابات از پیش نیازهای توسعه یافتگی کشور در همه ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... است و همانطور که اقشار مختلف جامعه و به ویژه جوانان به ندای حضرت امام راحل بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی لبیک گفته و در میدان نبرد حق علیه باطل حاضر شدند؛ امروز نیز به بر ما واجب است تا به دعوت ولی امرمسلمین حضرت آیت ا... خامنهای (مدظلهالعالی)، 11 اسفند 1402 پای صندوقهای رأی حاضر باشیم و بار دیگر با حماسه آفرینی، شبهات و بذر ناامیدی دشمن را از اذهان و افکار مردم به ویژه جوانان زدوده و واژه «امیدآفرینی» را به جامعه القاء کنیم.
دکتر نصیریان در ادامه افزود: صرف حضور در انتخابات کفایت نمیکند؛ همانطور که شرکت در انتخابات یک وظیفه است، انتخاب اصلح و آگاهانه کاندیداها نیز یک وظیفه بشمار میرود. بنابراین اگر در انتخاب فرد اصلح، دچار تردید شدیم؛ از افراد صالح و صاحب نظر در این زمینه مشورت بگیریم تا گزینش درستی داشته باشیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای واحد استان اردبیل همچنین به هجمهها و توطئههای دشمنان علیه انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: کم رنگ کردن حضور گسترده مردم در راهپیماییها و انتخابات دو مقوله مهمی است که دشمنان در طول 45 سال حیات انقلاب اسلامی همواره به شکلهای مختلفی دنبال کردهاند. به ویژه در ایام انتخاباتی، دشمن و شبکههای معاند، به منظور تضعیف دستاوردهای دولت و تزریق یأس در بین ملت همیشه در صحنه ایران، با کلید واژه تحت عنوان «رأی ندهیم» وارد میدان شده است. همچنان که در انتخابات ریاست جمهوری سال 88، برای تحت شعاع قراردادن حضور پرشور مردم در انتخابات کلید واژه «تقلب در انتخابات» را مطرح کردند و یا اینکه در جریان اتفاقات سال 1401، با کلید واژه «زن، زندگی و آزادی» به تقابل با نظام اسلامی برخواستند.
ایشان همچنین تصریح کرد: این هجمه از دشمنیهایی که نسبت به «جمهوری اسلامی ایران» شده است؛ تاکنون در اقصی نقاط جهان، نمونه و نظیر آن دیده نشده و نشان میدهد که دشمن چقدر پیرامون انتخابات در جمهوری اسلامی ایران برنامهریزی کرده و با راه انداختن کمپینها و فضاسازیهای رسانهای، اهمیت حضور پرشور مردم را در صحنههای مختلف نشانه رفته است. اما ملت فهیم و به ویژه جوانان انقلابی این مرز و بوم، با بصیرت خود مانع پیشبرد اهداف دشمنان ایران اسلامی شده و با حضور پرشور در انتخابات، مثل همیشه حماسه آفرین خواهند بود.
همچنین در این نشست، حجت الاسلام محمدباقر غلامی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اردبیل، حفظ امنیت و انسجام ملی، رشد اجتماعی و فردی، رشد و پیشرفت جامعه، فرصت برابری رشد همگانی استعدادها، افزایش اعتماد عمومی، افزایش وحدت اجتماعی، ارتقاء همگرایی در جامعه، کاهش اشتباهات و سوگیری در تصمیمگیریها و افزایش توان رایزنیهای بینالمللی سیاست خارجی در راستای تحقق منافع ملی کشور را از جمله اهداف بارز یک انتخاب پرشور عنوان کرد.
گفتنی است انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار میشود.