مراسم گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت مهدی موعود در آموزشکده پسران اردبیل برگزار شد
مراسم گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت ولی عصر (عج)، سه شنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۱ با تجلیل از جانبازان آموزشکده فنی و حرفه ای پسران اردبیل و مولودی خوانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت ولی عصر (عج)، با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان و تجلیل از جانبازان آموزشکده فنی و حرفه ای پسران اردبیل روز سه شنبه ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین فرهاد عالی به عنوان سخنران اصلی این مراسم، با اشاره به جایگاه انسان در نظام آفرینش گفت: از منظر قرآن کریم، انسان به زمین نیامده که در زمین بماند؛ بلکه آمده تا مسیر حرکت به سوی خدای باریتعالی را طی کند و به مقام شایسته خویش که همان مقام خلیفه اللّهی است برسد؛ یعنی مظهر صفات خدا گردد. انسان، آنگونه که ملائکه پنداشتند، فقط موجودی نیست که در زمین فساد و خونریزی کند؛ بلکه سکّه وجودش، روی دیگری دارد که همان فلسفه آفرینش اوست و در واقع آنچه در انسان اصالت دارد، همان ارزشهای متعالی وجود اوست.
ایشان در ادامه افزود: بیگمان شادابی، نشاط و پویایی انسان در طول زندگی فردی و اجتماعی، مرهون نعمت امیدواریاش به آینده است. آنگاه که دورنمای آینده از زلال دریافتهای وحیانی و سخنان معصومان نشأت گرفته باشد، همواره انسان در مسیر تکامل و تعامل معقول قدم میگذارد و از همین روی «اقتداری مؤمنانه» را در دوران «انتظار» تجربه میکند. تجربهای که برای او «امنیت» در سایه صلح جهانی و «توسعه» در سایه «عدالتخواهی» و در یک کلمه «اقتدار» در سایه «ایمان» را به دنبال دارد.
ایشان با تبیین فلسفه مهدویت و انتظار فرج گفت: انتظار در درجه نخست ویژه حیات و زندگى است. ماهیت زندگى انسان با انتظار و امید به آینده عجین شده است بهگونهاى که بدون انتظار، زندگى مفهومى ندارد و شور و نشاط لازم براى تداوم آن در کار نیست. مسئله صبر و انتظار براى ظهور و انقلاب جهانى حضرت مهدى(عج) از جمله مسائلى است که دشمنان و مخالفان آن، گاه درصدد تحریف آن برمىآیند و آن را به عکسِ مفهوم حقیقى نشان مىدهند. انسان امروز بیش از آنکه نیازمند تسخیر عالم هستی باشد، نیازمند داشتن ایدهای سترگ برای آیندهای روشن و الهی است. ایدهای که توان مبارزه با دشمنان دورن و بیرون را به انسان بدهد.
حجتالاسلام عالی در ادامه با تأسی از فرمایش پیامبر اکرم(ص) «خوشا به حال منتظرانی که به حضور قائم برسند آنان که پیش از قیام او نیز پیرو اویند با دوست او عاشقانه دوستند و موافق و با دشمن او خصمانه دشمنند و مخالف»، افزود: حیات حاضر و کنونى ظرف پویایى، تلاش و حرکت بهسوى فردا و فرداهاست، چنین پویایى و حرکتى بدون عنصر«انتظار» ممکن نیست؛ زیرا احتمال معقول بقا و پایدارى و امید به تداوم حیات است که به زندگى کنونى معنا و مفهوم مىبخشد، و پویایى و نیروى لازم براى ادامه آن را تأمین مىکند. از اینروست که ماهیت زندگى با انتظار پیوستگى ناگسستنى دارد. هر انسان زندهاى که در انتظارهاى خویش، به تداوم حیات مىاندیشد و بقاى خویش را انتظار دارد، تمام حرکت و سکون خود را در راستاى این انتظار و در جهت متناسب با تداوم حیات قرار مىدهد و لذا در روایات اسلامى مىبینیم که انتظار فرج از افضل اعمال امت پیامبر شمرده شده است.
مولودی خوانی توسط دانشجو امیرحسین خدایی و تجلیل از جانبازان آموزشکده فنی و حرفه ای پسران اردبیل پایان بخش این مراسم بود.