در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403

استاندار اردبیل در بازدید از آموزشکده فنی و حرفه ای پسران اردبیل خبر داد:
اختصاص 10 میلیارد تومان برای احداث خوابگاه های دانشجویی

استاندار اردبیل با حضور در آموزشکده فنی و حرفه ای پسران اردبیل از نزدیک در جریان مشکلات و کمبودهای این دانشگاه قرار گرفت و بر توسعه فضاهای آموزشی و خوابگاهی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سیدحامد عاملی استاندار اردبیل، روز چهارشنبه 11 خردادماه 1401 در بازدید از آموزشکده فنی و حرفه­ ای پسران اردبیل ضمن گفتگوی صمیمی با مسئولین مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ­ای واحد استان اردبیل، نمایندگان تشکلات دانشجویی و اساتید، بر توسعه فضاهای آموزشی و خوابگاهی در این دانشگاه تأکید کرد و گفت: مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ­ای یکی از سرمایه های بسیار ارزشمندی است که با اشتغال آفرینی برای بیش از 80 درصد از جوانان این مرز و بوم، می طلبد که گام­ های مهمی در راستای رفع مشکلات اساسی این دانشگاه برداشته شود.

استاندار اردبیل با اشاره به مشکلات زیرساختی و اقتصادی حاکم بر استان افزود: رسالت دانشگاه فنی و حرفه ­ای تربیت دانشجویان مهارت محور است و باید از ظرفیت­ های این دانشگاه در رفع موانع اقتصادی استان بهره گرفت. این دانشگاه نیازمند برخی تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی است که در راستای تهیه اقلام مورد نیاز، بودجه­ ای جداگانه برای این امر اختصاص خواهد یافت.

در ادامه دکتر عاملی خبر از اختصاص اعتبار 10 میلیارد تومانی از بودجه استانی برای شروع پروژه احداث خوابگاه دانشجویی داد و گفت: لازم است جلسه­ ای بین اداره کل آموزش و پرورش، اداره ثبت و اسناد و مسئولین دانشگاه برای رفع موانع صدور سند مالکیت آموزشکده­ های فنی و حرفه ­ای پسران اردبیل و خلخال صورت گیرد که استانداری نیز همواره پیگیر این موضوع خواهد بود.

ایشان در بخش پایانی صحبت ­های خود ضمن ابراز خرسندی از تلاش ­ها و پیگیری ­های مسئولین دانشگاه افزود: امید است تا 3 سال آینده با برنامه ریزی صحیح و مؤثر، مسائل این دانشگاه برطرف شود.

دکتر کریم نصیریان رئیس دانشگاه فنی و حرفه ­ای واحد استان اردبیل نیز با ابلاغ پیام تقدیر و تشکر دکتر عرفان خسرویان رئیس دانشگاه فنی و حرفه­ ای کشور از استاندار اردبیل، مشکل اصلی این دانشگاه را عدم شناخت مسئولین استانی و حتی مردم از این مجموعه دانست و گفت: کمبود فضای  خوابگاهی و آموزشی، تجهیز کارگاه ها و آزمایشگاه­ ها اساسی ترین مسائل موجود در این دانشگاه است. در کنار این مشکلات، قابلیت هایی نیز در زمینه اشتغال و کارآفرینی داریم که رونق چرخ اقتصادی کشور قطعاً با توجه مسئولین، تربیت و مهارت آموزی دانشجویان این دانشگاه امکان پذیر است.