در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 19 دی 1403

بخشنامه استفاده همکاران مراکز تابعه از سلف سرویس دانشجویی

شرایط و ضوابط استفاده از سلف سرویس دانشجویی-ویژه همکاران مراکز تابعه

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در ماه مبارک رمضان و تبریک عید سعید فطر، بدینوسیله شیوه‌نامه چگونگی استفاده همکاران محترم هیئت‌علمی و غیر هیئت‌علمی (رسمی، پیمانی، قراردادی، حق‌التدریس و شرکتی) از سلف سرویس‌های دانشجویی (مطابق با بخشنامه شماره 4/11036/1039 مورخ 90/01/30 بند 3 وزارت متبوع) به شرح ذیل جهت اطلاع و اجرا تقدیم می‌گردد:

1-دریافت غذا با پرداخت بهای تمام شده امکان‌پذیر است.

2-قیمت تمام شده یک وعده ناهار به شرح ذیل تعیین گردیده است:

 

بهای تمام شده(ریال)

نوع غذا

350.000

پرهزینه

280.000

متوسط هزینه

240.000

کم‌هزینه

 

 

3-همکاران محترم می‌توانند با پرداخت بهای تمام شده به ازای هر وعده ناهار نسبت به رزرو غذا اقدام نمایند.

4-کمک‌هزینه غذای کارکنان(رسمی، پیمانی و قراردادی) مطابق با ضوابط اجرایی بودجه سال 1401 به حساب همکاران محترم به صورت ماهیانه واریز خواهد شد.

5-همکاران محترم مدعو، حق‌التدریس و شرکتی نیز امکان رزرو و دریافت غذا با پرداخت بهای تمام شده را خواهند داشت.

6-هر یک از همکاران محترم در هر روز کاری صرفاً مجاز به رزرو یک وعده غذای ناهار می‌باشند.