بخشنامه استفاده همکاران مراکز تابعه از سلف سرویس دانشجویی
شرایط و ضوابط استفاده از سلف سرویس دانشجویی-ویژه همکاران مراکز تابعه
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در ماه مبارک رمضان و تبریک عید سعید فطر، بدینوسیله شیوهنامه چگونگی استفاده همکاران محترم هیئتعلمی و غیر هیئتعلمی (رسمی، پیمانی، قراردادی، حقالتدریس و شرکتی) از سلف سرویسهای دانشجویی (مطابق با بخشنامه شماره 4/11036/1039 مورخ 90/01/30 بند 3 وزارت متبوع) به شرح ذیل جهت اطلاع و اجرا تقدیم میگردد:
1-دریافت غذا با پرداخت بهای تمام شده امکانپذیر است.
2-قیمت تمام شده یک وعده ناهار به شرح ذیل تعیین گردیده است:
بهای تمام شده(ریال) |
نوع غذا |
350.000 |
پرهزینه |
280.000 |
متوسط هزینه |
240.000 |
کمهزینه |
3-همکاران محترم میتوانند با پرداخت بهای تمام شده به ازای هر وعده ناهار نسبت به رزرو غذا اقدام نمایند.
4-کمکهزینه غذای کارکنان(رسمی، پیمانی و قراردادی) مطابق با ضوابط اجرایی بودجه سال 1401 به حساب همکاران محترم به صورت ماهیانه واریز خواهد شد.
5-همکاران محترم مدعو، حقالتدریس و شرکتی نیز امکان رزرو و دریافت غذا با پرداخت بهای تمام شده را خواهند داشت.
6-هر یک از همکاران محترم در هر روز کاری صرفاً مجاز به رزرو یک وعده غذای ناهار میباشند.