در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 18 دی 1403

دکتر کریم نصیریان ثمرین رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان اردبیل در مراسم دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی:
نقطه بارز شهید سلیمانی «ولایتمداری» ایشان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان اردبیل، دوشنبه 13 دیماه 1400 و همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و سردار دل ها شهید حاج قاسم سلیمانی، مراسمی به همین مناسب برگزار شد.

جناب آقای دکتر کریم نصیریان ثمرین رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان اردبیل با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و دومین سالگرد سردار اسلام حاج قاسم سلیمانی گفت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی محبوب ملت و الگوی ملی است که هم در زمان حیات مبارک خود و در صحنه عمل به الگوی موفق در سطح ملی و حتی فراملی مبدل شده بود.

ایشان با اشاره به خصایص و ویژگی های این شهید سرافراز، تصریح کرد که حاج قاسم سلیمانی با کنار زدن فردیت و منافع شخصی خود؛ به جایگاه عظیمی دست یافت که اکنون از آن به عنوان «مکتب حاج قاسم» یاد می شود. وقتی که فردی به عنوان الگو و نمونه ای موفق در سطح ملی و فراملی مطرح است؛ نیازی به تعریف و تمجید ندارد و ایشان توانسته بود با نیل به کمال حقیقی محبوب ملت و الگوی ملی باشد. به معنای واقعی کلمه، ویژگی «ولایتمداری» در وجود ایشان نهادینه شده بود و نقطه بارز این شهید بود.

وی در ادامه بر ابعاد نظامی، جهادی و کارگزاری ایشان اشاره کرد و گفت: حیات این شهید بزرگوار آنقدر پربرکت است که حتی بعد از شهادتش نیز مایه فخر و مباهات مظلومین جهان است. بطوریکه انتشار حتی تصویری از این شهید والامقام در فضای مجازی، لرزه بر اندام استکبار جهانی می اندازد؛ و این همان عظمت و جامعیت شخصیت آن شهید والامقام است.

حجت الاسلام والمسلمین عزیز اله عابدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی استان به عنوان سخنران ویژه این مراسم با اشاره به رفتار و منش شهید سلیمانی هم در دوران حیات و هم بعد از شهادت شان، «مکتب حاج قاسم» را در امتداد «مکتب امام حسین (ع)» دانست و گفت: با گذشت دو سال از شهادت این شهید گرانقدر، در محافل ملی و بین المللی به زوایای مختلف شخصیت ایشان پرداخته اند؛ بطوریکه «مکتب حاج قاسم» پرتکرارترین کلیدواژه راهبردی این محافل تبدیل گشته است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بسیج دانشجویی استان در مورد مکتب شهید سلیمانی و چگونگی رسیدن ایشان به این موقعیت، سه ویژگی ولایتمداری، عقلانیت و جامعیت را متصور شد و گفت: ایشان ذره‌ای از ولایت‌مداری کوتاه نمی‌آمد و در معنای واقعی کلمه با این کار به ولایت‌مداری عزت می‌داد و میزان و شاخص ولایت ‌مداری را برای جامعه تبیین و تعیین می‌کرد.

حجت الاسلام والمسلمین عابدی تصریح کرد یکی از عواملی که به شدت ایشان را مشتاق برای شهید شدن کرده بود، وفاداری به یاران شهیدش بود و دیگر نمی‌توانست از فرزندان شهدا تمنای شهادت کند. ایشان سردار سلیمانی را مصداق یاریگر دین دانست و گفت طبیعتاً این شخص در دل مردم محبوب می‌شود و این محبوبیت صفای باطن مردم را نشان می‌دهد و خیلی معنای والایی دارد.

وی با اشاره به تعبیر رهبر معظم انقلاب در منزلت شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان «شاگرد مکتب امام خمینی و فرزند انقلاب» گفت: بکار بردن اینگونه تعابیر تصادفی نیست، بلکه این عقلانیت انقلاب است که چنین فردی را پرورش می‌دهد؛ یعنی سردار سلیمانی بار دیگر انقلاب و امام را احیاء کرد و ما بار دیگر می‌توانیم آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب و امام را در شهید برای نسل امروز به نمایش بگذاریم، این هم برای سردار سلیمانی و هم برای انقلاب ما ارزشمند است که می‌تواند چنین افرادی را تربیت کند.

پایان بخش مراسم، شعرخوانی شاعر جوان امیر رستم نژاد در مدح مقام والای شهید سردار سلیمانی بود.